Odstartovala Eska2, nahradila polské Radio SuperNova

1. únor 2024

Společnost ZPR Media Group změnila od 10. ledna podobu polské rozhlasové stanice Radio SuperNova. Její posluchači ji mohou nově naladit jako Eska2, v České republice je k dispozici digitálně v nekódovaném režimu ze satelitu Astra 3B, kde působí i placená televize Skylink, nebo online. Určena je primárně zájemcům ve věku od 30 do 49 let.

Čtěte také

Stanice se podle vlastní charakteristiky zaměřuje na hity, které milují Poláci. Výraznou část playlistu tvoří nahrávky z let 1990-2020. „To jsou hity, které provázely naše posluchače v různých fázích jejich života a vyvolávají ty nejlepší vzpomínky,“ zdůvodňuje společnost ZPR Media Group, do jejíhož portfolia Eska2 patří. Dále se mohou posluchači těšit na nejlepší novinky posledních měsíců a legendární nahrávky z 80. let.

Cesta ke stanici Eska2 není pro zájemce z České republiky nijak problematická. Naladit ji mohou buďto ze satelitu Astra 3B, stejně jako placenou televizi Skylink, nebo online. Obě distribuční cesty jsou bezplatné. V rámci distribuce signálu z družice není signál kódován. Slogan rádia zní: „Nejlepší polské hity“. Eska2 má být čistě digitální, univerzální stanicí, jejíž nabídka je určena primárně posluchačům ve věku 30-49 let.

autor: lukpo
Spustit audio

Související