Odstartovala Livesport TV, nabízí přenosy z jednotlivých soutěží na samostatně placených kanálech

24. červen 2020

Internetová služba má v nabídce například stanice Nova Sport, Arena Sport, Golf Channel nebo bezplatnou ČT Sport. Streamování obsahu do televizorů řeší prozatím přes mobilní aplikace, do budoucna by pro ni mohlo být vhodným řešením hybridní vysílání HbbTV.

Společnost Livesport rozšířila své aktivity o nový portál se sportovními přenosy. Livesport TV umožní sledování tematických kanálů za poplatek. Všechny stanice jsou v tuto chvíli zpoplatněny částkou 39 korun/měsíc za kus při sledování na webu nebo v mobilní aplikaci s operačním systémem Android. Sledování na operačním systému iOS je o 10 korun dražší. Livesport TV má v nabídce aktuálně programy ČT Sport (zdarma), Nova Sport 1, Nova Sport 2, Arena Sport 1 + Arena Sport 2 (za jednotnou cenu), Ginx TV, Sport 5 a Golf Channel.

Co se týká sportovních přenosů, fanoušci se mohou těšit na všechny soutěže, které mají ve svém programu zmiňované tematické kanály. Půjde mimo jiné o vybrané zápasy Fortuna ligy, koňské dostihy, šipky, biatlon, fotbalovou Evropskou ligu UEFA, basketbalovou NBA nebo třeba německou Bundesligu v házené. „Také proto, že světový sport se po pandemii teprve vrací na stadiony, jsou prozatím naše možnosti omezené. Postupně ale budeme přidávat další kanály a funkce,“ uvedl Livesport na Facebooku. Služba nabídne i zpětné zhlédnutí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související