Odstartuje nejen CNN Prima News, na satelit Astra se chystá Krone TV

1. duben 2020

Vydavatel rakouského deníku Krone Zeitung dnes spustil promo nového zpravodajského programu. Stanice je k dispozici v nekódovaném režimu, avšak poze ve standardním rozlišení.

Na svůj start se chystá nejen zpravodajská televize CNN Prima News, zahájení vysílání očekáváme okolo poloviny dubna, ale také stejně tematicky zaměřená rakouská stanice Krone TV. Vydavatel deníku Krone Zeitung dnes spustil na satelitu Astra, pozice 19,2 stupně východně, statickou obrazovku obsahující logo kanálu na červeném pozadí. Pokud měl divák v minulosti naladěno vysílání stanice Schweiz 5, nebylo nutné nic ladit. Kanál využívá kapacity společnosti ORS.

Vydavatelem deníku Krone Zeitung je společnost Krone Multimedia se sídlem ve Vídni. Aktuální zpravodajské dění mohou zájemci sledovat na webu krone.at. Provozovatel ho charakterizuje jako internetový portál pro všechny Rakušany a německy mluvící oblasti. Čtenáři by zde měli najít nezávislé informace z politiky, kultury a showbyznysu. Ze satelitu Astra již mohou diváci v České republice sledovat rakouské zpravodajské televize oe24.TV a Puls 24, obě v HD rozlišení.

Parametry příjmu: 11273/H, SR 22000, FEC 2/3, norma DVB-S2/8PSK, kódování žádné (FTA)

autor: lukpo
Spustit audio

Související