Start CNN Prima News se blíží, televize Kuki už pro ni vyhradila programovou pozici

25. březen 2020

Stanice bude ve službě k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu. Aktuálně mohou diváci sledovat pouze statické logo s animovanou obrazovkou. Přímým konkurentem české verze CNN bude veřejnoprávní ČT24.

Zahájení vysílání zpravodajského kanálu CNN Prima News se blíží. Redakce portálu Digitální rádio předpokládá, že start by měl proběhnout okolo poloviny příštího měsíce, jak jsme již dříve informovali. Programovou pozici pro novou stanici už připravil ve své nabídce provozovatel internetové televize Kuki. CNN Prima News je zařazena mezi volitelné programy a její promo je k dispozici ve vysokém rozlišení. Stanice by měla být k dispozici se zpětným zhlédnutím v rozsahu dva dny.

CNN Prima News HD v nabídce televize Kuki

Tisková konference FTV Prima k odhalení české verze CNN měla proběhnout ve středu 11. března. Aktuální stav, kdy je vysílána pouze animovaná obrazovka se statickým logem, může na první pohled naznačovat, že okolo projektu se nic neděje, což ale pochopitelně není pravda. Příchod CNN Prima News je třeba pečlivě připravit – televize vstupuje na trh, kde má silnou pozici veřejnoprávní kanál ČT24. Stanice bude k dispozici volně díky pozemnímu vysílání v sítích Českých Radiokomunikací.

autor: lukpo
Spustit audio

Související