Oldies i nová hudba. Programové schéma Musiconly nabídne tematické bloky pro každého

14. únor 2024

Od začátku 8. týdne, tedy od pondělí 19. února, najede rozhlasová stanice Musiconly na řádné programové schéma, které se bude skládat z pevně stanovených vysílacích bloků. Nový den zahájí digitální projekt, který je k dispozici v multiplexu COLOR DAB+, blokem Musiconly Breakfast v 6:00 a uzavře ho Dreamtime ve 23:00. Noční mix hudby ponese označení Niteflight.

Programové schéma rozhlasové stanice Musiconly

Zatímco dopolední část vysílání bude složena zejména z oldies, na večerní období má naopak stanice připravenu novou hudbu. Každý všední den, tedy od pondělí do pátku, se bude mezi devátou a desátou hodinou vysílat blok hudby sedmdesátých a osmdesátých let nazvaný @ Work 70-80. Z něj neuhne Musiconly ani o hodinu později v Hitpanoramě. Následovat budou bloky jako High Noon, Coffee Break nebo Afterwork trvající tři hodiny.

Pomyslným zlomem v programu do odlišného charakteru vysílání bude 19. hodina, kdy je připraven šedesátiminutový blok Maximum Music. Tady si přijdou na své milovníci prodloužených verzí skladeb i tzv. maxi singlů v jejich plné délce. Mezi osmou a devátou hodinou bude mít svůj prostor každý všední den nová hudba v bloku Radio Aktiv. Méně známé skladby pak otevře od 21:00 Pandoras Box. O víkendu se bude vysílací schéma lišit, chybět nebude mj. party blok Night Fever.

autor: lukpo
Spustit audio

Související