Online služba SledováníTV změnila řazení desítek kanálů, diváci si je musí najít na nových pozicích

29. říjen 2021

Velké změny v řazení programů provedl v uplynulých dnech provozovatel online služby SledováníTV. Stalo se tak po zařazení programů Nova Lady a Prima Show. Všechny jsou k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu.

Vypisovat konkrétní řazení programů by bylo pomyslným nošením dříví do lesa a daný seznam by byl opravdu dlouhý. Po přeskládání jednotlivých stanic je nicméně jasné, o co operátorovi šlo. Cílem služby je nabídnout divákům na předních programových pozicích nejprve programy hlavních tuzemských vysílatelů, tedy České televize, Novy a Primy, a následně řadit kanály podle jednotlivých žánrů. Kde je to možné, je k dispozici HD verze.

Řazení je nyní více logické, než tomu bylo dříve. Dalo se předpokládat, že operátor bude k tomuto kroku muset přistoupit. Trh zejména placené televize je živým organismem, který zažil za poslední měsíce řadu změn. Diváci tak najdou pohromadě například stanice filmové, dokumentární, dětské, ale i některé regionální. Programovou nabídku uzavírá šestnáct kanálů pro dospělé, kde nechybí ani nedávno zařazené novinky True Amateurs a Babes TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související