Operátor Skylink dá v říjnu opět ochutnávku JOJ Cinema HD a dalších čtyř programů

30. září 2019

Kromě filmového kanálu se diváci mohou těšit na volné vysílání stanic Epic Drama HD, Love Nature HD, AXN a Cartoon Network. Programy zůstanou nadále kódované, nejsou tedy šířené v režimu free-to-air.

Největší satelitní služba na trhu Skylink, jejímž provozovatelem je lucemburská společnost M7 Group, zpřístupní v říjnu všem zákazníkům hned pět programů. Vedle JOJ Cinema HD to budou také stanice Epic Drama HD, Love Nature HD, AXN a Cartoon Network. Kanály budou s výjimkou první zmíněné televize zároveň zpřístupněné i v internetové platformě Skylink Live TV. Na Facebooku operátora budou moci klienti Skylinku soutěžit o návštěvu Safari Parku ve Dvoře Králové nad Labem.

Co se týká pořadů, které stanice uvedou, JOJ Cinema HD si připravila premiéru snímku Nebezpečná laskavost, dramatu Mozek v plamenech nebo thrilleru Vzpomeň si. Další volně vysílaný program Epic Drama HD nabídne to nejlepší z dramatického žánru, kde nechybí zločin a záhady, adaptace klasických literárních děl, politika a boj o moc nebo válečná dramata. Připravena je také premiéra druhé řady seriálu Nevěstky, v němž se objeví mimo jiné i herečka Liv Tyler známá z filmů Armageddon a Pán prstenů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související