Playboy TV Europe HD v nabídce on-line služby Skylink Live TV

24. červenec 2019

Tematický televizní kanál nabízí pouze lehkou erotiku známou ze stejnojmenného pánského magazínu, jeho doporučená přístupnost je tak již od šestnácti let.

Nabídka on-line služby Skylink Live TV se dnes rozšířila o erotickou stanici Playboy TV Europe ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Program je zařazen mezi dalšími programy tohoto typu na samotném konci seznamu. Playboy TV Europe je třetím erotickým kanálem v nabídce Skylink Live TV po Reality Kings TV (ve standardním rozlišení) a Penthouse Gold HD. Stejně jako u ostatních programů pro dospělé publikum není u této stanice k dispozici on-line archiv.

Rozšíření Skylink Live TV o Playboy TV Europe se očekávalo delší dobu. Již v říjnu loňského roku podepsala společnost M7 Group, která tohoto operátora vlastní, distribuční smlouvu s provozovatelem tematického kanálu pro dospělé. Ve druhé polovině května došlo k zařazení stanice do seznamu platformy, pro koncové diváky ovšem prozatím nebyla dostupná. Playboy TV Europe nabízí pouze lehkou erotiku známou ze stejnojmenného pánského magazínu, jeho doporučená přístupnost je tak již od šestnácti let.

autor: lukpo
Spustit audio

Související