Operátor Skylink zařadí erotickou novinku Vixen, skupina Canal+ bude jejím distributorem

22. prosinec 2020

Společnost Dorcel Group si díky spolupráci s M7 Platform Services si zajistí okamžitou dostupnost nového kanálu na všech klíčových evropských trzích. Stanice bude k dispozici i pro české a slovenské diváky.

Francouzská skupina Dorcel spustí 1. února 2021 nový erotický kanál Vixen, který bude distribuovat prostřednictvím satelitů Astra 3B na pozici 23,5 stupně východně a Thor na 1 stupni západně. Firma o tom dnes informovala prostřednictvím tiskové zprávy, kterou zveřejnila exkluzivně na portálu Broadband TV News. Distributorem stanice bude společnost M7 Group vlastněná Canal+. Program se tak dostane mimo jiné i do nabídky největší satelitní televize na trhu, operátora Skylink. Kanál bude k dispozici ve vysokém rozlišení.

„Jsme potěšeni tímto dalším rozšířením našeho partnerství se společností M7,“ uvedl při této příležitosti Gregory Dorcel, generální ředitel společnosti Dorcel Group, a doplnil: „Vixen je zcela nový kanál prémiové kvality, který vyžaduje bezchybnou distribuci podle nejvyšších standardů technických služeb. M7 Platform Services v tomto ohledu vyniká, jak víme z našeho partnerství pro distribuci Playboy TV Europe.“ Dorcel dále ocenil okamžitou dostupnost stanice pro všechny klíčové evropské trhy díky spolupráci s M7 Group.

autor: lukpo
Spustit audio

Související