Operátor Skylink zařazuje do nabídky Šlágr Premium HD a Mezzo HD

2. prosinec 2020

Po exkluzivním programů Canal+ Domo přidává největší satelitní operátor na trhu do nabídky dva nové hudební kanály. Šlágr Premium HD rozšiřuje nabídku Šlágr TV a Šlágr 2, Mezzo pak přechází do vysokého rozlišení a je určeno fanouškům klasiky.

Nabídka satelitní televize Skylink se rozšiřuje o další dva programy. Kromě již avizované exkluzivní novinky Canal+ Domo se zde od prosince objevily také kanály Šlágr Premium HD a Mezzo HD. První stanice má přinést „krásné melodické písničky a dobrou náladu, která je tolik potřeba.“ Diváci Šlágr Premium se mohou těšit nejen na hvězdy Šlágru TV, ale také interprety československé pop-music i zahraniční hvězdy z mnoha zemí. Šlágr Premium HD je zařazen od balíčku Smart a v prosinci je součástí volného vysílání.

Díky Mezzo HD se mohou diváci těšit živá vystoupení opery, baletu nebo klasické vážné hudby. Stanice vysílala řadu let pouze ve standardním rozlišení obrazu, ale od listopadu je tento program k dispozici v nativním HD formátu. Spolu s tím se postupně rozšiřuje i jeho distribuce. Dříve byla dostupnost této placené televize velmi omezená. Nabídku doplňuje také Mezzo live HD, tento program však k dispozici v nabídce Skylinku prozatím nefiguruje. Zájemci o klasiku mohou sledovat taktéž program Stingray Classica.

Parametry příjmu Šlágr Premium HD: Astra 3B (pozice 23,5 stupně východně), 12012/V, SR 29900, FEC 2/3, norma DVB-S2/8PSK

Parametry příjmu Mezzo HD: Astra 3B (pozice 23,5 stupně východně), 11739/V, SR 29900, FEC 2/3, norma DVB-S2/8PSK

autor: lukpo
Spustit audio

Související