Operátor Skylink zařazuje smyčku CNN Prima News

17. duben 2020

Největší satelitní služba na trhu zařazuje do nabídky novou zpravodajskou stanici ve vysokém rozlišení. K dispozici bude všem zákazníkům s balíčky Digital, Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet a také v rámci internetové televize Skylink Live TV.

Satelitní služba Skylink zařazuje do nabídky zpravodajský kanál CNN Prima News. Program bude pro klienty operátora k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a zároveň dochází k vyřazení stanice QYOU HD. Program nebyl lokalizován do češtiny a nabízel zábavná videa z internetu ve vysokém rozlišení. Skylink zároveň k dnešnímu dni přeladil na nové parametry sportovní televizi Fightbox, která taktéž neobsahuje lokalizaci.

Zpravodajská stanice CNN Prima News by mohla podle neoficiálních informací odstartovat 26. dubna, FTV Prima však prozatím tento termín oficiálně nepotvrdila. Ve včerejším vyjádření pro portál Digitální rádio pouze uvedla, že projekt chce novinářům představit v nejbližších dnech. Program je v rámci přijímačů Skylink Ready naladěn na předvolbě 29 a bude k dispozici všem zákazníkům Skylinku s balíčky Digital, Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet a dostupný také v rámci živého vysílání se službou Skylink Live TV.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11934/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S2/QPSK

autor: lukpo
Spustit audio

Související