Operátor Skylink zpřístupnil dětskou stanici JimJam od balíčku Smart

27. duben 2022

Dětská televize JimJam bude k dispozici klientům satelitní a internetové platformy Skylink nově od balíčku Smart, doposud byla stanice součástí vyšších tarifů. Operátor o tom informoval ve společné tiskové zprávě s firmou AMC Networks International, která tento program provozuje. Krok je součástí pokračující dlouhodobé spolupráce obou subjektů.

Čtěte také

Rozšířením dlouholeté spolupráce poskytne od 26. dubna televizní platforma Skylink přístup ke stanici JimJam naprosté většině všech svých předplatitelů. Tímto nárůstem penetrace se počet předplatitelů JimJam zvýší přibližně o 20 %.

Dětská televizní stanice je podle tiskové zprávy ideálním společníkem při výchově dětí, poskytuje podnětné, poutavé a bezpečné prostředí pro malé děti ve věku 2-5 let. „Učení prostřednictvím zábavy s vysoce kvalitními programy přispívá k jejich sociálnímu, intelektuálnímu i emocionálnímu rozvoji,“ doplnila AMC v oficiálních materiálech.

Další výhodou pro předplatitele Skylink TV je, že si mohou nejen vychutnat oblíbené seriály této stanice, ale mohou také kdykoli a kdekoli sledovat epizody známých kreslených postaviček (Tomáš a přátelé, Požárník Sam, anebo Chuggington a Liščí rodinka), a to prostřednictvím internetové aplikace Skylink Live TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související