Partneři zkrachovalé služby Flix TV mohou vymáhat pohledávky, zákazníci čekají na vrácení peněz

11. leden 2019

Satelitní operátor ukončil svou působnost se závěrem loňského roku. Svou programovou nabídkou oslovil zejména diváky citlivé na cenu.

Satelitní služba Flix TV, která před několika měsíci pro někoho možná zcela nečekaně ukončila své fungování, prostřednictvím insolvenčního správce vyzývá bývalé obchodní partnery, aby přihlásili pohledávky, jež vůči tomuto operátorovi mají. Redakce portálu Digitální rádio má text e-mailu k dispozici. O něco hůře jsou na tom někdejší zákazníci Flix TV. Ty podle servisního technika a anténáře Davida Rácze z Domažlic prozatím vůbec neviděli své peníze. 

„Zatím nikomu, kdo měl předplaceno, nevrátil operátor peníze. Někteří zákazníci měli předplaceno na delší období, pár dokonce i na rok. Nebyly to malé peníze,“ uvedl Rácz s tím, že technici, kteří pro Flix TV montovali a instalovali satelitní komplety, museli veškeré set-top boxy, paraboly a další „železo“ vrátit. To potvrzuje i text mailu, který obchodním partnerům přišel pod hlavičkou operátora. Konečný termín svozu techniky byl stanoven na dnešní den.

autor: lukpo
Spustit audio

Související