Placená DVB-T2 televize Skylink Anténa+: Dětské pořady přes den, erotika pouze v noci

1. říjen 2020

Pořady pro nejmenší jsou v nabídce zastoupeny stanicí Minimax, na druhou stranu diváckého spektra naopak míří Leo TV. Oba programy jsou jako jediné v nabídce k dispozici v rozlišení 960x540p, většina kanálů pak s poměrem 1920x1080p.

Placená pozemní televize Skylink Anténa+, která je dostupná pro obyvatele Prahy a části středních Čech, vstoupila do ostrého provozu. Od dnešního dne je zákazníkům rekrutujícím se z řad diváků pozemního vysílání DVB-T2 dostupných deset programů všech žánrů. Některé z nich však bude možné sledovat pouze přes den a jiné v noci. Do první kategorie patří dětská televize Minimax, do druhé naopak erotická Leo TV. Programové pozice jsou označeny dodatkem 06-22, respektive 22-06.

Obě stanice jsou v nabídce operátora k dispozici jako jediné pouze v nižší obrazové kvalitě, konkrétně rozlišení 960x540p, všechny ostatní pak s poměrem 1920x1080p. Leo TV vysílala dříve jen v nočních hodinách, později však její provozovatel, společnost PK62, spustil i její čtyřiadvacetihodinovou verzi. Ta je dostupná u některých operátorů placených služeb. Volba osmihodinové, noční verze pro DVB-T2 je rozumnou volbou i proto, že snadný přístup k této platformě mohou mít i děti.

autor: lukpo
Spustit audio

Související