Placená stanice FilmBox nasadí tento měsíc nový vizuál

15. duben 2020

Program je k dispozici v základních nabídkách řady placených služeb na našem trhu. Operátoři ho mohou svým klientům nabízet ve standardním i vysokém rozlišení.

Placený tematický kanál FilmBox nasadí ještě v průběhu tohoto měsíce v České republice a na Slovensku nový vizuální styl, který bude postupně implementován i na dalších trzích, kde stanice působí. FilmBox je součástí základních nabídek řady operátorů, jako je například Skylink, Kuki, Vodafone a dalších. Stanici provozuje společnost SPI/FilmBox a jde o nejsledovanější program z jejího portfolia. FilmBox ve svém vysílání kombinuje filmové i seriálové tituly řady studií, k dispozici je také v HD.

„Inovovaná grafika přinese některé nové funkce, díky kterým bude obsahová propagace lépe srozumitelná,“ uvedd Haymi Behar, marketingový ředitel společnosti SPI International, a doplnil: „Do vizuálního stylu jsme začlenili známé vzory, jako je postavení našich dvou barev – červené a bílé – vedle sebe. Zároveň chceme zlepšit vizuální dojem pomocí plynulých přechodů a jedinečného zvukového doprovodu.“ SPI provozuje na našem trhu například i FilmBox Premium a další tematické kanály.

autor: lukpo

Související