Placená stanice Skylink 7 bude vysílat od března tři hodiny vlastního obsahu denně

23. únor 2021

Stanice Skylink 7, která je součástí satelitní a internetové televize Skylink, bude počínaje březnem vysílat tři hodiny vlastního obsahu denně. Kanál zároveň projde změnou grafiky. Operátor to dnes oznámil v tiskové zprávě.

Programové schéma stanice Skylink 7 bude složeno z filmů a seriálů z produkce francouzské skupiny Canal+, která Skylink vlastní, a StudioCanal, ve zbytku času se pak bude nadále vysílat obsah tematických kanálů, jež jsou součástí programových balíčků.

Satelitní a internetová televize posiluje exkluzivní prémiový obsah, který bude k dispozici i prostřednictvím on-line Videotéky. Pouze v nabídce operátora je od konce loňského roku také stanice Canal+ Domo zaměřená na dům a zahradu. Canal+ převzal model tohoto programu z Polska. Jeho pořady jsou právě do češtiny dabovány.

Diváci stanice Skylink 7 se mohou těšit například na seriály Nesmrtelná láska (Amar a Muerte), Medici (Hippocrate aka. Interns) nebo romantickou komedii Jak se oženit a zůstat singl (Prête-moi ta main). Premiéru budou mít dokumenty Svatba na klíč (The Wedding Fixer), Osmdesátky (The Eighties) a Láska prodejná (Love for sale with Rupert Everett). Pondělní, středeční a páteční večery budou věnované seriálům, úterní a čtvrteční zase dokumentům. A o víkendových večerech budou vysílány filmy všech možných žánrů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související