Placená televize Kuki zařadila čtyři polské programy, všechny ve standardním rozlišení

31. březen 2022

Součástí nabídky placené televize Kuki jsou od čtvrtka 31. března čtyři polské stanice, konkrétně první dva veřejnoprávní okruhy a komerční kanály Polsat. Přesto, že jsou již tyto programy k dispozici ve vysokém rozlišení, operátor je šíří pouze ve standardní kvalitě. K dispozici je i funkce zpětného zhlédnutí.

Čtěte také

Kanály TVP1 a TVP2 spadají pod polskou veřejnoprávní televizi a vysílají převážně zpravodajský, dokumentární nebo zábavný obsah. Polsat a Super Polsat jsou komerční stanice plné publicistických pořadů, reality show či seriálů a zahraničních filmů. V tarifech Kuki M a Kuki L budou všechny 4 kanály součástí volitelné nabídky, s tarifem Kuki XL k nim diváci dostanou přístup automaticky.

„Zákazníci si o polské TV kanály často psali, takže jsme do programové nabídky zařadili ty nejsledovanější. Programy v polštině byly součástí Kuki už před několika lety, teď se vrací zpátky na scénu a věříme, že si najdou své publikum,” uvedl Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki. O tom, že jsou všechny stanice k dispozici pouze ve standardním rozlišení, se však tisková zpráva vůbec nezmiňuje.

Jako každý měsíc, i v dubnu si všichni zákazníci Kuki užijí jednu stanici na zkoušku zdarma (tzv. promo kanál). Tentokrát se jedná o kanál FightBox HD, který nabízí to nejlepší z boxu, kickboxu, wrestlingu, karate a dalších bojových sportů. Vysílá v anglickém jazyce a objevují se na něm soutěže a turnaje z celého světa. Stanice je zastoupena i v nabídkách řady dalších operátorů, k dispozici je i ve streamovací službě FilmBox+.

autor: lukpo
Spustit audio

Související