Televize Kuki nasadila proti konkurenci nové tarify, staví na rostoucím zájmu o IPTV

3. březen 2022

Popularita placených IP a internetových televizí po přechodu na pozemní vysílání DVB-T2 neustále roste, naopak zájem o volně šířenou nabídku pomalu, ale trvale klesá. Do tohoto boje chce zasáhnout i společnost Netbox, provozovatel služby Kuki. Jeho nový tarif Kuki S stojí 190 korun, komplex balík Kuki XL pak vyjde na necelou tisícovku. Pro stávající klienty, kteří chtějí nadále využívat původní tarify, se nic nemění.

Čtěte také

„Původní tarify byly skvělé a nabité spoustou TV kanálů i chytrých funkcí. Rozhodli jsme se ale nabídku posunout o další krok dál a dát zákazníkům při sledování televize ještě větší výběr a volnost. S novými tarify si Kuki užijí na maximum i ti, kteří sáhnou po její nejlevnější variantě,” uvedl Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki.

K hlavním změnám patří navýšení celkového počtu TV kanálů, s nejvyšším tarifem Kuki XL jich diváci mohou sledovat až 160 najednou, většinu v HD kvalitě. Nabídka programů se rozšířila také u nižších tarifů. Například druhý nejlevnější Kuki M nabídne přístup k exkluzivním stanicím pro děti a hlavně sportovní fanoušky, jako jsou Sport 1 a Sport 2 HD nebo Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD. 

Rozšiřuje se nejen kanálová nabídka, ale také počet zařízení, na kterých lze Kuki sledovat. Doteď bylo v ceně většiny tarifů sledování na jednom fixním (televize, set-top box nebo chytrý box) a pěti mobilních zařízeních, nově mají diváci v ceně k dispozici dvě fixní a až pět mobilních. To platí pro všechny tarify, včetně nejlevnějšího Kuki S.

Čtěte také

Kdo rád sleduje pořady i několik týdnů zpětně, toho potěší, že v ceně tarifů Kuki M, L a XL je 50 hodin nahrávek, které Kuki ukládá až na dobu jednoho měsíce. Samozřejmostí je zpětné zhlédnutí u všech TV kanálů, a to buď 24 hodin (Kuki S), nebo až 168 hodin do minulosti (Kuki M, L, XL). Ke každému tarifu navíc zákazníci dostanou 100 filmů zdarma, na které mohou koukat kdykoliv a kdekoliv a jejich nabídku bude operátor neustále aktualizovat.

I u nových tarifů se diváci Kuki mohou spolehnout na chytré funkce jako vyhledávání pořadů, pozastavení a přetáčení pořadů nebo ovládání televize mobilem. Jednotliví uživatelé si nadále mohou vytvářet vlastní profily a vybírat mezi moderním, klasickým a dětským vzhledem. Nad rámec ceny tarifu si diváci mohou dokoupit vylepšení, která jim zvětší prostor na nahrávky, poskytnou přístup k více filmům a seriálům nebo rozšíří kanálovou nabídku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související