Placený televizní portál Voyo umožní sledovat pořady na dvou zařízeních současně

27. duben 2021

Mediální skupina Nova umožňuje nově sledování obsahu placeného portálu Voyo.cz na dvou zařízeních současně. Postupné vylepšování internetové videotéky probíhá pod dohledem zkušeného manažera Daniela Grunta, který několik let působil i na konkurenční Primě.

„Chceme našim divákům umožnit co největší komfort sledování. Uvědomujeme si, že každý člen domácnosti má své vlastní obsahové preference, a proto jsme uživatelům dali možnost sledovat Voyo na dvou zařízeních současně,“ konstatoval Daniel Grunt, vedoucí digitální divize společnosti CME, pod kterou skupina Nova spadá.

„Rodiče tak mohou sledovat Ulici nebo jiný obsah, třeba nejnověji severský kriminální seriál Očitý svědek či australskou verzi reality show Svatba na první pohled, a děti se v tu samou dobu bavit u desítek pohádek v českém znění,“ doplnil Grunt. Kromě archivu pořadů a filmů z domácí i světové produkce nabízí Voyo divákům i streamované kanály skupiny Nova. U původní tvorby plánuje nabízet tuto produkci s předstihem až dvou týdnů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související