Videoportál Voyo nabídne původní seriály i tituly vytvořené speciálně pro tuto platformu

28. leden 2021

Nová programová ředitelka skupiny Nova Silvia Majeská promluvila v rozhovoru pro portál Médiář.cz mimo jiné i o plánech s videotékou Voyo. Kromě řady novinek bude i nadále podle osvědčeného modelu uvádět s předstihem premiéry chystaných televizních formátů.

Mediální skupina Nova bude na svém placeném videoportálu Voyo nabízet tituly, které vzniknou speciálně pro tuto službu a diváci je legálně nenajdou na žádné jiné platformě včetně lineárního vysílání. V rozhovoru pro Médiář.cz to uvedla nová programová ředitelka Silvia Majeská. Obsah má být pro Novu nadále číslem jedna.

„Pracujeme na vývoji nových seriálů, jejichž primárním nosičem bude Voyo, které bude významně rozšiřovat svou knihovnu, ať už akvizicemi, vlastní tvorbou nebo sportovním obsahem, a nabízet tituly, které nebudou dostupné v běžném televizním vysílání,“ konstatovala Majeská. Nadále má pokračovat i nabídka pořadů s předstihem.

Na sousedním Slovensku například nabídne Voyo o nadcházejícím víkendu exkluzivně zápasy smíšených bojových umění organizace KSW. Voyo letos u našich východních sousedů nabídne živě 8 až 10 turnajů této polské organizace. Aktuálně v KSW působí i slovenský zápasník Ivan Buchinger a Češi Patrik Kincl a David Martinik.

autor: lukpo
Spustit audio

Související