Pokračování reality show Like House nebo americká Výměna manželek, Prima Show odstartuje 25. října

5. říjen 2021

V pondělí 25. října spustí společnost FTV Prima svůj zatím poslední celoplošný program Prima Show. Jak z jeho názvu vyplývá, součástí vysílání budou zejména reality show. Kromě pokračování formátu Like House, v němž nebude chybět ani moderátorka, herečka a modelka Agáta Hanychová, se tu objeví například americká verze Výměny manželek, Ostrov pokušení, Krásky a šprti nebo původní denní formát Královny butiků.

Novou celoplošnou stanici budou šířit jako součást své programové nabídky České Radiokomunikace v DVB-T2 multiplexu 22. Zařazení u kabelových a satelitních operátorů bude záležet na dohodě se společností FTV Prima. Firma už začala v minulých týdnech telekomunikační hráče na trhu oslovovat a poskytla jim i prezentaci s nástřelem vysílacího schématu. Operátoři placených služeb dostanou signál standardně ve Full HD rozlišení.

Logo stanice Prima Show

„Volně dostupný televizní kanál dominantně zaměřený na reality show na českém trhu chyběl, a proto přicházíme s Prima Show. Nový kanál si klade za cíl oslovit mladé diváky, především ženy, ať už prostřednictvím původních nebo zahraničních show,“ vysvětlil generální ředitel skupiny Prima Marek Singer. Kromě pokračování reality show Like House, kde je jako hlavní lákadlo prezentována Agáta Hanychová, půjde o Královny butiků.

Ty mají zaujmout všechny diváky, kteří preferují napětí, soutěžení, nákupy a módní tipy. Každý týden se představí čtyři soutěžící s jiným stylem i vkusem, jež dostanou za úkol nakoupit během tří hodin oblečení a doplňky na zadané téma a s omezeným rozpočtem. Za přidělené peníze musí soutěžící nakoupit jeden kompletní outfit, včetně bot, kabelek a dalších doplňků. Kamera ukáže nejen nákupy, ale odhalí také soukromí soutěžících.

Prima Show - programové schéma, říjen 2021

Prima Show přinese na obrazovky také výběr reality show z celého světa. Půjde například o australský formát Krásky a šprti, Ostrov pokušení nebo americkou verzi reality show Výměna manželek, kterou v tuzemské mutaci vysílá úspěšně již řadu let konkurenční TV Nova. Mezi dalšími formáty nebudou chybět například pořady O 100 % hezčí nebo dokumentární show Slunce, sex a rodiče v patách. Prima Show bude již jedenáctým kanálem FTV Prima.

autor: lukpo
Spustit audio

Související