Polská veřejnoprávní televize a operátor Emitel společně propagují multiplex 8 s kanálem TVP Sport HD

9. duben 2019

Stanice je největším lákadlem celé DVB-T sítě. V nabídce má řadu atraktivních sportů, na kterou uslyší zejména mužská část publika.

Polská veřejnoprávní televize TVP a telekomunikační operátor Emitel spustily před několika dny informační kampaň zaměřenou na propagaci tamního DVB-T multiplexu 8. Jeho hlavním lákadlem je stanice TVP Sport HD s řadou atraktivních disciplín, nabídku pak doplňují kanály TVP Rozrywka, Metro, WP, Zoom TV a Nowa TV. Při této příležitosti byla zřízena i speciální webová stránka http://www.mux8.tv, kde se mimo jiné divák dozví, že pro příjem je nutné mít anténu pro pásmo VHF. Vysílá se na šestém, případně osmém kanálu.

O tom, že nabídka kanálu TVP Sport HD bude skutečně atraktivní, svědčí výčet toho, co se na něm objeví. Půjde mimo jiné o fotbalovou Ligu mistrů UEFA, zápasy polského týmu v rámci kvalifikace na ME ve fotbale, volejbalovou ligu mužů a žen FIVB, nebo zápasy domácí ligy Ekstraklasa. Všechny tyto sporty chce Emitel ve spolupráci s TVP ve spotech reflektovat. Oba subjekty počítají i s několika setkání s odbornou veřejností – anténáři, kteří se dozvědí, co vše je pro úpravu domácích systémů (STA) zapotřebí. Emitel už má za sebou kampaň s komerčními televizemi, které jsou součástí multiplexu 8.

autor: lukpo
Spustit audio

Související