Předplacená karta služby Netflix realitou i v Česku, pro aktivaci už nebude nutná „kreditka“

5. listopad 2020

Videotéka Netflix umožní také uživatelům v Česku využívat službu bez použití kreditní karty. Předplacený kupón může využít stávající, tak i zcela nový předplatitel. V plně lokalizované podobě působí Netflix na našem trhu od loňského roku.

Americká on-line videopůjčovna Netflix začala na českém trhu nabízet takzvané předplacené karty. Jejich majitelé už tak nebudou potřebovat k přístupu do videotéky kreditní kartu, ale zajistí si ho prostřednictvím jednoho z přibližně patnácti set prodejních míst po celé republice. Netflix už tuto službu nabízí standardně v okolních zemích, jako je například Německo nebo Rakousko. Karty mají hodnotu 400, 1000 nebo 4000 korun. Načasování na období blížících se vánočních svátků má pochopitelně svůj jasný důvod.

Netflix karta je ihned připravená k použití. Stačí setřít fólii na její zadní straně, pod ní se nachází šestnáctimístný PIN. Ten pak stačí zadat do příslušného pole na stránkách www.netflix.com/kod. Pokud jde o vůbec první přihlášení do Netflixu, je potřeba si založit nový účet s využitím kódu z karty. Pokud už zákazníci účet na Netflixu mají, mohou i tak kód do svého účtu přidat, kredity z předplacené karty mají pak přednost před spárovanou platební kartou. Služba je od loňského roku plně lokalizovaná do češtiny.

autor: lukpo
Spustit audio

Související