Přichází streamingová služba FilmBox+, nahradí on-line platformu FilmBox Live

16. únor 2021

Provozovatel kanálů FilmBox plánoval spustit novou podobu své on-line videotéky původně v roce 2020, nakonec se tento krok o několik měsíců opozdil. Cílem FilmBox+ má být nabídnout zákazníkům stabilní platformu, která odpovídá současné době.

Společnost SPI International/FilmBox uvede v České republice a na dalších trzích, kde působí, streamingovou platformu FilmBox+, která bude náhradou za službu FilmBox Live. Návštěvníci, kteří již v tuto chvíli navštíví web Filmbox.com, se mohou setkat s novou značkou. „Filmbox+ je zážitek z domácí zábavy nové éry, který nabízí živé přenosy televizních kanálů a okamžitý přístup ke katalogu na vyžádání na jakémkoli zařízení připojeném k internetu,“ uvádí na webu provozovatel kanálů FilmBox.

Služba FilmBox+ měla původně startovat v průběhu roku 2020, nakonec se tento krok povedlo realizovat s několikaměsíčním zpožděním. Kromě webového prostředí a mobilních zařízení bude možné službu využívat také v televizorech připojených k internetu, takzvané Smart TV. Počítá se například s podporou značek Samsung, LG, Philips, Sony a dalších. Důvod proměny služby, je více méně jasný – lépe konkurovat službám, jako je Netflix, HBO GO nebo Amazon Prime Video, kde v boji o zákazníka panuje ostrý souboj.

autor: lukpo
Spustit audio

Související