„Proč platit, když se můžete bavit?“ České Radiokomunikace si utahují ze satelitního příjmu

30. březen 2020

Operátor poukazuje na výhody bezplatného vysílání na svém infokanálu Nalaďte se na DVB-T2. Videa byla původně umístěna také na YouTube kanálu Českých Radiokomunikací, ale nakonec z něj byla stažena. Obsahovala totiž i termíny, které z důvodu pandemie koronaviru již brzo nebudou platit.

České Radiokomunikace zveřejnily v uplynulých dnech sérii čtyř animovaných videí, které ve zjednodušené podobě sázejí na výhody bezplatné pozemní televize. Základní myšlenkou je zesměšnit satelitní televizi, jež je zatížena poplatky. Satelitní parabola tak v jednotlivých klipech slouží například jako slunečník, gril nebo lopata na bobování. Všechna videa jsou k dispozici ve vysokém rozlišení.

Vysílání programu Nalaďte se na DVB-T2 je nově opatřeno logem a titulky

Operátor příspěvky umístil do hybridního vysílání svého infokanálu „Nalaďte se na DVB-T2“, který je součástí Regionální sítě 8. Videa byla k dispozici také na YouTube kanálu Českých Radiokomunikací, ale z něj byla nakonec stažena. Důvodem je skutečnost, že příspěvky na konci obsahovaly termíny přechodu na DVB-T2, které již v současné době neplatí. Celý proces se kvůli pandemii koronaviru zastavil.

autor: lukpo
Spustit audio

Související