Televize Seznam nabídne vybrané zápasy z anglického i španělského fotbalu, spolupracuje s Digi TV

22. listopad 2018

Satelitní a internetová televize chce zvýšit zájem o svou placenou nabídku. To se ji má podařit právě prostřednictvím volně šířené celoplošné stanice.

Provozovatel satelitní televize Digi TV a její internetové verze Digi2GO, společnost Digi Czech Republic, našel další způsob jak propagovat svou placenou nabídku. Díky spolupráci se společností Seznam.cz se začnou na celoplošné Televizi Seznam objevovat vybrané zápasy anglické Premier League, španělské La Ligy, německé 1. Bundesligy a italské Serie A, a to v pořadu TOP Fotbal živě. Na společném projektu participuje i operátor T-Mobile, který má vedle Digi TV kanály Digi Sport v nabídce.

S komentovanými přenosy začíná Televize Seznam v neděli 2. prosince, kdy divákům od 14.45 hodin přinese zápas Arsenal vs. Tottenham. Poté pak vždy o víkendu odvysílá živě jedno utkání ze zmíněných fotbalových soutěží. Od prosince nebude chybět ani hodinka toho nejlepšího, co se v jednotlivých ligách za uplynulý týden událo. Utkání doplní debata s odborníkem, rekapitulace minulých zápasů a sestřih zajímavých momentů či gólů. Komentátorem prvního zápasu bude Viktor Kábele. V moderování nového pořadu se budou střídat Jindřich Šídlo, Luděk Mádl, Jiří Hošek či Ondřej Lípa.

„Do konce letošního roku odvysíláme v rámci pořadu TOP Fotbal živě pět přímých přenosů, dva z anglické Premier League a po jednom z německé, španělské a italské nejvyšší fotbalové soutěže,“ uvedl Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV společnosti Seznam.cz. „Rozhodli jsme se ke spolupráci se společností Seznam.cz, protože ji vnímáme jako prospěšnou pro všechny strany. Prostřednictvím Televize Seznam můžeme nabídnout ochutnávku a udělat reklamu fotbalu z top evropských ligových soutěží dalším televizním divákům,“ doplnil Andrej Čírtek, tiskový mluvčí Digi Czech Republic, a Martina Kemrová, tisková mluvčí české pobočky T-Mobile.

autor: lukpo
Spustit audio

Související