Provozovatel dokumentárního kanálu Love Nature chystá bezplatný online program NatureTime

25. říjen 2022

Placený dokumentární kanál Love Nature, který se zaměřuje na přírodu a zvířata žijící v divočině, doplní bezplatná platforma NatureTime. Provozovatel tematického kanálu ji plánuje nabízet v kategorii tzv. FAST Channels, tedy volně distribuovaných online programů financovaných z reklamy. V Česku jde například o Rakuten TV nebo Plex.

Nová služba NatureTime má podle serveru Variety fungovat jako podpora placeného dokumentárního kanálu Love Nature. Tuto stanici dobře znají zákazníci řady operátorů v České republice, z nichž někteří nabízí tento program nejen ve Full HD rozlišení, ale také formátu 4K. Love Nature je již pro náš trh lokalizován formou dabingu. Naopak u NatureTime s podporou češtiny příliš počítat nelze. Služby bohužel primárně necílí na náš region.

Dohodou s Rakuten TV, případně službou Plex, by se kanál NatureTime dostal i k českým uživatelům. Variety navíc ve svém textu uvádí, že nová stanice má být spuštěna jako podpora stávajících aktivit na trzích, kde již Love Nature působí. NatureTime má být jako program tzv. druhé volby. Přednost má mít samozřejmě Love Nature jako dokumentární stanice pro klasickou televizní distribuci. Obě značky vlastní společnost Blue Ant Media.

autor: lukpo
Spustit audio

Související