Rádio Dálnice zařazeno oficiálně do nabídky kabelové sítě UPC

22. květen 2019

Stanice je nově umístěna na programové předvolbě 340 a k dispozici v kabelovém multiplexu s řadou dalších rozhlasových okruhů. Pozice je nově opatřena i logem Rádia Dálnice.

Společnost UPC Česká republika, největší kabelový operátor na trhu, zařadil trvale do své nabídky Rádio Dálnice, jehož provozovatelem je jedna z firem ostravského podnikatele a rockera Radima Pařízka. Rozhlasová stanice je v rámci DVR Mediaboxů (cihla) zařazena na programové předvolbě 340, která již obsahuje také logo zmíněného programu. Rádio Dálnice se v jednom z multiplexů operátora objevilo již minulý týden, ale zatím bylo k dispozici pouze po manuálním ladění na vlastních televizorech, případně set-top boxech s kabelovým tunerem.

Pařízek se svým týmem se snaží Rádio Dálnice charakterizovat jako první rozhlasovou stanici v České republice, která je určena primárně řidičům. Na dění na českých silnicích se snaží reagovat v maximální možné době. Ostravský podnikatel oznámil spolupráci s řadou subjektů, které jsou na našem trhu zainteresované do silničního provozu. Kabelová síť UPC pochopitelně není jediným distribučním kanálem, kde je stanice dostupná. K dispozici je také z řady VKV vysílačů po celé republice, na internetu, v Regionální síti 7 (DVB-T) a volně na satelitu Intelsat 10-02.

autor: lukpo
Spustit audio

Související