Rádio Pyramída zařazeno do slovenského DAB+ multiplexu operátora Towercom

24. září 2020

Speciální okruh vysílá to nejlepší z archivu RTVS a vznikl při příležitosti 90. výročí rozhlasového vysílání u našich východních sousedů. Posluchači si ho mohli naladit poprvé 1. února 2016.

Slovenský telekomunikační operátor Towercom začal v úterý 22. září ve svém DAB+ multiplexu šířit signál veřejnoprávního okruhu Rádio Pyramída. Informoval o tom portál SatelitnáTV.sk. Aktuálně jsou v programové nabídce k dispozici i další stanice RTVS, mj. Rádio Slovensko, Rádio_FM a Rádio Patria. Programová nabídka multiplexu operátora Towercom je složena ze sedmi veřejnoprávních a pěti komerčních stanic.

Rádio Pyramída vysílá to nejlepší z archivu RTVS a vzniklo při příležitosti 90. výročí rozhlasového vysílání u našich východních sousedů. Posluchači si ho mohli naladit poprvé 1. února 2016. Heslem stanice se stalo motto: „Historie zapsaná do zvuku.“ Stanice má pochopitelně i své webové stránky, které je možné najít na adrese https://pyramida.rtvs.sk/. Rádio Pyramída je možné naladit také v nekódovaném režimu na satelitu Astra 3B.

autor: lukpo
Spustit audio

Související