Rádio Sázava s živě moderovaným programem

5. prosinec 2022

Komerční rozhlasová stanice Rádio Sázava, která před několika týdny ožila po několikaleté přestávce, nabízí nově i živě moderovaný program. Na jejím webu o tom informoval majitel rádia, podnikatel Miroslav Pýcha. Jeho společnost JOE Media šíří tuto stanici prostřednictvím vlastního multiplexu COLOR DAB+ v Praze a středních Čechách.

„Není to tak dlouho, co oficiálně zahájilo své vysílání Radio Sázava v našem multiplexu COLOR DAB+. Dnes přichází druhá kapitola existence našeho rádia a tou je Start živého moderovaného vysílání. Jako první jste mohli v dopoledních hodinách slyšet hlas Standy Čeňka z našeho středočeského studia,“ informoval na webu stanice Pýcha s dodatkem, že dalším hlasem ve vysílání se stane v dohledné době i Tomáš Vladenka.

Majitel stanice na online portálu Rádia Sázava upozorňuje, že nejde o první moderovaný program, ale premiérové živé vysílání. Sázava tedy není pouze tzv. samohrajkou, tzn. předprogramovaným streamem, který by vysílal podle striktně nastavených podmínek. Stanice nabízí například záznamy pořadů Čajovna, Rock & Pop Revue nebo Gramorevue. V digitální síti vysílají i další Pýchovi stanice – Color Music Rádio a Hey Rádio.

autor: lukpo
Spustit audio

Související