Regionální síť 7 v Uherském Hradišti změní tento týden vysílací kanál

24. červen 2019

V multiplexu najdou diváci programy Kinosvět, Regionálnítelevize.cz, ABC TV, Galerie a rozhlasové stanice Rádio Čas, Rádio Čas Rock a Rádio Dálnice. V souvislosti s plánovanou změnou proběhne na vysílači i údržbová přestávka.

V průběhu tohoto týdne dojde v Uherském Hradišti ke změně vysílacího kanálu DVB-T multiplexu Regionální síť 7. Informovala o tom společnost Progress Digital, která ho provozuje. Místo kanálu 41 bude nově využit kanál 48. Obsah multiplexu se měnit nebude, i nadále v něm tedy diváci najdou programy Kinosvět, Regionálnítelevize.cz, ABC TV, Rebel 2 Slušnej kanál, Galerie a rozhlasové stanice Rádio Čas, Rádio Čas Rock a Rádio Dálnice.

Z důvodu změny vysílacího kanálu bude na kótě Uherské Hradiště – Rovnina provedena údržbová přestávka, a to konkrétně zítra, v úterý 25. června, od druhé do čtvrté hodiny ranní, případně následně ještě od středy do pátku v témže čase, podle potřeby. Provozovatel multiplexu slibuje údržbovou přestávku na nezbytně dlouhou dobu. Všechny programy jsou šířeny v Regionální síti 7 ve standardním rozlišení obrazu, tedy SD kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio

Související