Regionální televize i-Vysočina.cz také v nabídce služby Nej.cz

23. únor 2022

Provozovateli regionální televize i-Vysočina.cz se v posledních týdnech a měsících podařilo rozšířit distribuci k dalším operátorům. Jedním z nich je mimo jiné i společnost Nej.cz. Služba nabízí svým zákazníkům tento program ve vysokém rozlišení.

V současné době najdou tento program ve svých nabídkách například zákazníci služeb SledováníTV, Nej.cz nebo Zdarma TV. V poslední jmenované platformě se objevila i sesterská televize KLADNo1.TV. Obě stanice jsou již k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu, operátoři ale v případě potřeby nabízejí toto vysílání pouze ve standardní kvalitě. Na YouTube jsou dokonce reportáže regionální TV z Vysočiny k dispozici i ve 4K formátu.

i-Vysočina.cz je podle svého provozovatele, společnosti pHmedia, regionální televizní stanicí, která jako jediná v této oblasti vysílá 24 hodin denně informace, zpravodajství a zábavu. Kromě DVB-T2 multiplexu 24 a vlastní krajské sítě je možné tento program sledovat kromě placených služeb na internetové stránce http://www.i-vysocina.cz/ a pochopitelně i v mobilních telefonech nebo tabletech, a to prostřednictvím video serveru YouTube.

autor: lukpo
Spustit audio

Související