Regionálnítelevize.cz od listopadu jako Náš region TV

31. říjen 2022

Od 1. listopadu bude vysílat tematická stanice Regionálnítelevize.cz pod novým názvem Náš region TV. Symbolicky tak bude dokončena letní akvizice mediální skupiny A11, která se promítne nyní i na televizní obrazovce. Nový většinový vlastník uvedl, že jde o logické provázání desítek mutací regionálních novin a celoplošné regionální televize.

„Cílem naší nové televize je v horizontu několika měsíců přinášet plnohodnotné televizní zpravodajství ze všech českých regionů a zařadit do vysílání další vlastní tvorbu i akviziční programy, jakými jsou zábavné show, filmy a zajímavé lifestylové pořady,“ informoval nedávno čtenáře magazínu Náš region nový vlastník tematické televize. Stanice se připravuje na přechod vysílání do vysokého rozlišení a možný návrat do pozemní platformy.

Jako jednu z novinek zařadí Náš region TV druhou řadu cyklu S ženskou za kniplem, kterým provází sama ředitelka Regionálnítelevize.cz Eva Stejskalová, která u této stanice stojí od samého počátku. Seriál přináší dokumentárním způsobem zpracované letecké záběry, ale seznamuje diváky i se základy aerodynamiky a pravidly sportovního létání. A to na pozadí příběhu začínající pilotky, která se chce o své zážitky a zkušenosti podělit s diváky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související