Náš region TV odstartuje v listopadu, přibudou filmy i zábava. Chystá se sportovní kanál

12. říjen 2022

Od 1. listopadu začne vysílat Regionálnítelevize.cz pod novým označením Náš region TV a plně se tak přihlásí ke svému novému majoritnímu vlastníkovi, vydavatelství A11. Jak už portál Digitální rádio upozornil, se změnami souvisí nejen přechod na formát HD nebo vizuální proměna, ale půjde o širší paletu novinek, která je pro diváky připravena.

„Cílem naší nové televize je v horizontu několika měsíců přinášet plnohodnotné televizní zpravodajství ze všech českých regionů a zařadit do vysílání další vlastní tvorbu i akviziční programy, jakými jsou zábavné show, filmy a zajímavé lifestylové pořady,“ informuje pondělní vydání magazínu Náš region Praha na straně 22. Větší prostor by měl dostat konečně domácí sport, pro který chce A11 spustit vlastní televizní kanál.

Nový většinový vlastník Regionálnítelevize.cz na stránkách svého tištěného periodika prozradil, že v loňském roce stanice utržila přes 40 milionů korun. Jeho ambice jsou pochopitelně ale výrazně větší. „Po převzetí chceme obrat ještě v roce 2022 navýšit na 100 milionů Kč a v dalších letech se plánujeme pohybovat na trojnásobné hodnotě,“ doplňuje Náš region. Cílem je i zdvojnásobit počet diváků ze stávajících 383 tisíc měsíčně.

autor: lukpo
Spustit audio

Související