Rozhlasová rodina Absolut nabízí na vánoční svátky kanály Absolut Last Christmas a Absolut Christmas Time

6. prosinec 2022

Dva online streamy s vánoční tematikou připravil na letošní rok provozovatel německých rozhlasových programů Absolut. „Pro maximální vánoční atmosféru spustilo Absolut Radio na předvánoční období dva zcela nové streamy, a to Absolut Last Christmas a Absolut Christmas Time,“ informovala mediální skupina na svém webu.

S nejznámějšími vánočními koledami z Německa i celého světa je Absolut Christmas Time ideálním společníkem na večery se svařeným vínem, k pečení cukroví a rozbalování dárků. Stream Absolut Last Christmas nabídne kultovní vánoční hit od skupiny Wham! 24 hodin, 7 dní v týdnu v různých verzích. „Ideální pro všechny vánoční fanoušky se silnými nervy, kteří chtějí vánoční sezónu zahájit v dobré náladě,“ doplňuje Absolut Radio.

Provozovatel rozhlasových stanic je v sousedním Německu velmi aktivní také na poli pozemního digitálního vysílání DAB+. Jeho stanice jsou k dispozici v obou celoplošných multiplexech. Okruh Absolut Relax najdou zájemci v síti DR Deutschland na kanálu 5C, dalších pět pak v programové nabídce Antenne Deutschland. Jedná se konkrétně o proudy Absolut Hot, Absolut Top, Absolut Bella, Absolut Oldie a Absolut Germany.

autor: lukpo
Spustit audio

Související