Rozhlasová stanice Antenne Bayern prošla významnými změnami, v DAB+ nadále pokračuje

3. září 2019

Pomyslný kámen na kameni nezůstal ve vysílání populární bavorské stanice. Nový je nejen zvukový obal stanice, ale i hudební mix, moderátoři nebo pořady. Ve večerním programu využije Antenne Bayern synergie se sesterskou Rock Antenne.

Úspěšná bavorská rozhlasová stanice Antenne Bayern, která je dobře známá zejména posluchačům v západních Čechách, představila v pondělí 2. září řadu novinek ve svém vysílání. S určitou nadsázkou se dá říci, že nezůstal kámen na kameni. Posluchačům se představil nový hudební mix, moderátoři, pořady i zvukový obal. Hudba nadále zůstává nejdůležitější součástí programu. Ke slyšení budou nejen nejnovější skladby, ale také největší hity posledních přibližně čtyřiceti let.

Antenne Bayern patří vedle veřejnoprávní Bayern 1 k nejúspěšnějším bavorským rozhlasovým stanicím. Na večerním vysílání bude celozemský komerční okruh spolupracovat se sesterskou Rock Antenne a dá prostor mladým talentům. Změny ve vysílání bude doprovázet reklamní kampaň po celém Bavorsku, zejména ve velkých městech. Důležitou součástí distribučního mixu nadále zůstává digitální rozhlas DAB+. Antenne Bayern je šířena v multiplexu Bayern, který je možné naladit také v Čechách.

autor: lukpo
Spustit audio

Související