Stanice Rock Antenne oslovuje díky DAB+ v Rakousku desítky tisíc posluchačů

3. září 2021

Německá rozhlasová stanice Rock Antenne zaznamenává dlouhodobě rostoucí zájem publika i v sousedním Rakousku. Díky DAB+ a online distribuci navýšila meziročně počet posluchačů o rovných deset tisíc. Stanice má v Rakousku třicetitisícové publikum.

„Prostřednictvím DAB+ můžeme oslovovat nepřetržitě fanoušky nejlepšího rocku - a jsme hrdí na to, že rosteme společně s naší komunitou!“, uvedl generální ředitel Rock Antenne Guy Fränkel, a dodal: „Kromě DAB+ se spoléháme také na naše další online nabídky na rockantenne.at, takže rock-alpská republika může digitálně „rockovat“ všude s námi.“

V rámci posledního průzkumu dosáhla stanice denního dosahu 30 tisíc posluchačů od pondělí do neděle, což je ve srovnání s předchozím rokem nárůst o 10 tisíc. V cílové skupině relevantní pro reklamu, tedy ve věku od 14 do 49 let, je zde 24 tisíc posluchačů. V porovnání s předchozím rokem jde o sedmitisícový nárůst. Jde o 80 procent z celkového publika stanice Rock Antenne.

„Naše síť Rock Antenne se neustále rozrůstá, spoléháme na budoucí technologie a nejlepší program. Nejdůležitější je naše komunita a náš tým, protože máme jednu společnou věc: „Milujeme rock a žijeme rockem!“.

autor: lukpo
Spustit audio

Související