Rozhlasová stanice Rock Max se loučí s posluchači, od 4. října ji nahradí Rock Rádio

22. září 2021

Dlouholetá rozhlasová značka Rock Max zakončí svou existenci v pátek 1. října. Následující pondělí se na jeho vlnách ozve Rock Rádio. Skupina Media Bohemia tak s touto značkou expanduje do moravských regionů. Rock Max chystá rozlučkovou afterparty s posluchači.

„Program Rock Radia nabídne na Moravě osvědčený model s důrazem na rockový hudební formát stanice. Posluchači se můžou nadále těšit třeba i na žánrové hudební speciály, které vysíláme každý den od 20 hodin. V našem vysílání budeme dávat prostor i regionálním kapelám, pro ně je připraven pořad Rock z garáží a zkušeben,“ uvedl k chystané programové změně programový ředitel sítě Rock Rádio Martin Janoušek.

Dosavadní tým Rock Maxu se plánuje se svými posluchači náležitě rozloučit. Rock Max Afterparty naplánoval na pátek 1. října se začátkem ve 20 hodin, a to v prostorách zlínské Sportareny u Jeleňa. „Společně dáme po kalíšku, možná i víc, a zavzpomínáme na všechno, co jsme s ním zažili,“ uvádí v události založené na sociální síti Facebook organizátor akce. Tady se má objevit řada tváří, která pětadvacetiletou existenci stanice formovala.

autor: lukpo
Spustit audio

Související