Satelitní služba Skylink na měsíc zpřístupní atraktivní kanál se seriálovou produkcí v HD

27. září 2018

Stanice Epic Drama HD bude v říjnu k dispozici všem klientům s aktivními kartami největší satelitní služby. Volné vysílání nabídne i Cartoon Network a na dva týdny také FilmBox Premium.

Od pondělí 1. října bude možné na programové předvolbě Skylink Ochutnávka sledovat seriálovou stanici Epic Drama HD. Novou stanici budou moci sledovat klienti největší satelitní služby po dobu jednoho měsíce. Stačit ji k tomu bude pouze základní programová nabídka Digital a uhrazený servisní poplatek. V minulosti už se například na pozici Skylink Ochutnávka objevila stanice JOJ Cinema HD nebo FilmBox Premium. Ten Skylink odemkne svým klientům v rámci promo okna nyní také, ale pouze v době od 5. do 19. října.

Ve stejném období jako u stanice Epic Drama HD, tedy od 1. do 31. října, bude pro všechny diváky Skylinku otevřen i dětský program Cartoon Network. V průběhu měsíce se především nejmladší diváci mohou těšit na zbrusu nový seriál Craig od potoka, ale také nové epizody pořadů Ben 10 a Mezi námi medvědy. Cartoon Network bude k dispozici i na mobilních telefonech a tabletech se službou Skylink Live TV. Tato platforma se kromě televizorů Samsung má v dohledné době zpřístupnit i pro konkurenční značku LG Electronics.

autor: lukpo
Spustit audio

Související