Satelitní služba Skylink odpojila dvacet programů na původních parametrech

24. září 2018

Mezi stanicemi jsou populární filmové i sportovní kanály. V nabídce zároveň definitivně skončí k 30. září definitivně program Viasat HD, který nahradilo novinkové Epic Drama HD.

Největší satelitní služba na trhu, operátor Skylink, kterou provozuje lucemburská skupina M7 Group, dnes přistoupila k největšímu odpojování programů na původních technických parametrech za posledních několik let. Pokud tak klienti už neučinili, musí si na nových kmitočtech naladit programy Relax, Rebel, E! Entertainment, Retro, Sport 5, Golf Channel, FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox Premium, AMC, Film+, Kinosvět, Discovery, Nautical HD, Up Network, Mňam TV, TV Papríka, Duck TV, Nickelodeon a Disney Channel.

Na všech původních pozicích po těchto programech je shodná grafická informace ve čtyřech jazycích, která je laděná do barev společnosti M7 Group. Divák se o nutnosti přeladění dozví v češtině, slovenštině, angličtině i holandštině. Na všech odpojených kanálech je informační obrazovka k dispozici pouze ve standardním rozlišení a obrazovém formátu 4:3. Operátor nadále nechal zapojeného programového průvodce EPG, v němž taktéž informuje o nutnosti změny technických parametrů. K 30. září pak v nabídce zároveň končí stanice Viasat HD.

Na všech dotčených kanálech informuje Skylink o nutnosti změny technických parametrů
autor: lukpo
Spustit audio

Související