Šéfredaktor zpravodajství a publicistiky Českého rozhlasu Ondráček jde řídit českou CNN

28. červen 2019

Ondráček má z médií zkušenosti již tři desítky let. V minulosti například stál u představení projektu zpravodajského News Center mediální skupiny Nova. V Českém rozhlasu se pak zapsal do povědomí projektem Ježíškova vnoučata.

Novou zpravodajskou televizi CNN Prima News, která má odstartovat začátkem příštího roku, bude řídit dosavadní šéfredaktor zpravodajství a publicistiky Českého rozhlasu Martin Ondráček. Společnost FTV Prima to dnes oznámila v tiskové zprávě. Ondráček působil coby šéf zpravodajství v minulosti v mediální skupině Nova, později přešel právě do Českého rozhlasu. Tady se do povědomí veřejnosti zapsal zejména projektem Ježíškova vnoučata. V médiích pracuje již tři desítky let.

„Martin Ondráček patří mezi nejzkušenější televizní profesionály v zemi. Jsem si jistý, že zpravodajský projekt CNN Prima News zvládne na jedničku,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima. „Zpravodajský projekt CNN Prima News je pro mě novou profesní výzvou. Přineseme nové pojetí televizního a online zpravodajství. Budete překvapeni, až to uvidíte a budete číst,“ doplnil sám Ondráček. Nová zpravodajská televize bude k dispozici na všech platformách včetně pozemního vysílání DVB-T2.

autor: lukpo
Spustit audio

Související