SkyShowtime odstartuje v únoru 2023, streamovací služba nabídne tituly studií Universal i Paramount

4. listopad 2022

Do České republiky a na Slovensko dorazí streamingová služba SkyShowtime v únoru příštího roku. V nabídce nebudou chybět tituly studií, jako jsou Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios a Peacock. Cenová politika služby má být odhalena 14. prosince.

SkyShowtime chce s konkurencí, jako jsou služby Netflix, HBO Max, Disney+ nebo třeba lokální Voyo, bojovat premiérami úspěšných filmových snímků, novými seriály nebo bohatým obsahem pro děti a rodinu. SkyShowtime bude také disponovat lokálním originálním obsahem, dokumenty a speciály. V nabídce budou k dispozici jak tituly ve vysokém rozlišení obrazu, tak i v kvalitě Ultra HD, tedy čtyřikrát vyšší než Full HD.

„Po úspěšném spuštění v zemích severní Evropy a Portugalsku je pro nás expanze na tyto významné trhy (v zemích střední a východní Evropy, pozn. red.) a zpřístupnění SkyShowtime ještě většímu počtu lidí v celé Evropě důležitým milníkem,“ uvedl při této příležitosti výkonný ředitel SkyShowtime Monty Sarhan. V příštím roce se do dalších evropských zemí chystá služba AMC+ a společná platforma HBO Max a Discovery+.

autor: lukpo
Spustit audio

Související