Šlágr 2 zpět v nabídce služby SledováníTV, doplnil další stanice z rodiny Šlágr TV

18. prosinec 2020

Klienti on-line televize SledováníTV mohou sledovat všechny stanice Karla Peterky, tedy Šlágr TV, Šlágr 2 i Šlágr Premium. Poslední program je k dispozici ve vysokém rozlišení.

Provozovatel on-line služby SledováníTV vrátil v uplynulých dnech do své nabídky dechovkou stanici Šlágr 2. K jejímu dočasnému vyřazení došlo po startu nového programu Šlágr Premium, který v době jeho startu nabídl operátor na českém trhu jako jeden z prvních. V současné době jsou tak v nabídce služby SledováníTV k dispozici všechny tři programy z rodiny Šlágr TV, pouze poslední z nich je však k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Formátu HD se podle dříve vydané tiskové zprávy měly dočkat všechny kanály.

Šlágr Premium je první stanicí, která je určena čistě pro nabídky placených operátorů a není k dispozici v bezplatném pozemním vysílání. Vlajková loď Šlágr TV zažila v uplynulých týdnech a měsících turbulentní období. Díky nesplaceným pohledávkám, které dosáhly výše několika desítek milionů korun, ji České Radiokomunikace po několika letech vyřadily ze své nabídky. Provozovatel programu se však bleskově dokázal dohodnout s konkurenční firmou Digital Broadcasting (multiplex 24). Z pozemního vysílání v tu dobu zmizel i program Šlágr 2.

autor: lukpo
Spustit audio

Související