Slovenskou Trojku můžete sledovat online zdarma ve standardním rozlišení, v placených službách i v HD

15. červen 2022

V pátek 10. června spustila slovenská veřejnoprávní televize RTVS po několikaměsíční přestávce opět svůj archivní okruh Trojka. K dispozici je i u vybraných operátorů v České republice, kteří ho svým zákazníkům poskytují většinou ve vysokém rozlišení. Výjimkou je bezplatná služba Zdarma TV, kde je stanice k dispozici v SD formátu.

Trojku HD do své nabídky zařadily z nejvýznamnějších služeb na trhu Nej.cz, Kuki, SledováníTV a také 4NET.TV, která je kromě vlastní platformy dodavatelem řešení například i pro operátora Telly. Stanici je možné sledovat online i zcela bezplatně, a to prostřednictvím platformy Zdarma TV, která je k dispozici pro mobilní telefony se systémy Android a iOS nebo v aplikaci pro Android TV, který obsahují i některé televizory nebo multimediální centra.

Rozhlas a televize Slovenska má také vlastní aplikaci pro Apple TV, kde je k dispozici obsah stanici Jednotka, Dvojka a RTVS24. Program pro toto multimediální centrum má však poslední z okruhů označený chybně, a to právě jako Trojku. Aplikace pro Apple TV vůbec nereflektovala obsazení její pozice zpravodajským kanálem RTVS24. V době psaní této aktuality, v úterý odpoledne, naopak obsah z kanálu Trojka v nabídce úplně chyběl.

autor: lukpo
Spustit audio

Související