Služba Apple TV Channels funguje oficiálně i v Česku, bez mediální pozornosti

8. duben 2020

Předplatitelům jsou k dispozici kanály od dvou partnerů – Testmade a Noggin. První je určen milovníkům jídla, cestování a designu, druhý pak dětskému publiku s obsahem stanice Nick Jr.

Americká společnost Apple nabízí svou službu Apple TV Channels také v České republice. Vzhledem k tomu, že tato novinka nebyla ale k našemu trhu prakticky komunikována, děje se tak bez pozornosti tuzemských médií. Apple TV Channels je službou, která nabízí za samostatné předplatné přístup k obsahu třetích stran. V Česku jsou dostupné dva kanály – Testmade a Noggie. Službu je možné využívat mimo jiné na streamovací platformě Apple TV nebo v rámci televizorů značky LG.

Co dva v Česku dostupné kanály nabízí? Testmade sama sebe charakterizuje jako celosvětovou komunitu zaměřenou na milovníky jídla, cestování a designu. Doposud byla tato platforma aktivní zejména na YouTube, Facebooku, Instagramu, Twitteru a Pinterestu. Dětské diváky pak potěší kanál Noggin s přístupem k obsahu placené televize Nick Jr. Nejmenší publikum tu najde seriály Tlapkova patrola, Dora Průzkumnice, Plamínek a čtyřkoláci nebo Podvodníčci. Prostředí služby je v češtině.

autor: lukpo
Spustit audio

Související