Služba Digi TV láká potencionální zákazníky na mobilní televizi, získá od nich osobní údaje

16. červenec 2018

Cílem marketingové akce je propagovat možnost využívání služby nejen na území České republiky, ale kdekoliv v rámci Evropské unie.

Kompletní programovou nabídku mobilní televize Digi2GO od společnosti Digi Czech Republic mohou získat v těchto týdnech všichni zájemci na zkoušku, a to na období čtrnácti dnů. Podmínkou je, aby zájemce navštívil webovou stránku https://dovolena.novadigitv.cz/ a vyplnil zde o sobě některé údaje. I když je samotná nabídka zdarma, uživatel za ni zaplatí jiným způsobem. Provozovateli služby musí zájemce poskytnout telefonní číslo a e-mail, zároveň souhlasí se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely, tedy další budoucí kontakt.

V podmínkách „Digi2GO na zkoušku“ mimo jiné provozovatel uvádí, že zájemce získá plnou nabídku Maxi na dobu čtrnácti dnů s možností využívání až na čtyřech zařízeních. Demo služby neslouží pro komerční účely na straně uživatele a v případě porušení pravidel je možné její dodávání úplně přerušit. Plné znění podmínek pro využívání „Digi2GO na zkoušku“ zveřejnil operátor v tomto dokumentu. Cílem marketingové akce je propagovat možnost využívání služby nejen na území České republiky, ale kdekoliv v rámci Evropské unie. Pokud se zájemce o „Digi2GO na zkoušku“ stane řádným zákazníkem, může první tři měsíce využívat službu zcela zdarma, a to v její plné programové šířce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související