Spojení UPC a Vodafone skončí v dubnu, změní se obchodní podmínky

9. únor 2020

O významné novince informuje kabelová firma jako první své klienty prostřednictvím aktuálního vyúčtování za služby. Vodafone se nedávno zaregistroval také jako provozovatel vlastní on-line Videopůjčovny, kterou chystá nabídnout v nových set-top boxech.

Ke konci března přestane na českém trhu existovat značka UPC. Od 1. dubna přejdou všichni klienti největšího kabelového operátora pod telekomunikační společnost Vodafone. Přibližně po roce tak bude dokončena fúze obou firem a jeden z nejvýznamnějších obchodů v oblasti telekomunikací za poslední rok. Na chystanou změnu upozorňuje UPC s předstihem v aktuálním vyúčtování za využívané služby. Coby Vodafone plánuje firma provozovat jako jednu z aktivit i on-line Videopůjčovnu.

„1. 4. 2020 bude dokončen proces fúze sloučením společností UPC Česká republika, s.r.o., („UPC ČR“) a UPC Infrastructure, s.r.o., s Vodafone Czech Republic a.s. („Vodafone“) jako nástupnickou společností a všichni zákazníci UPC ČR se od 1. 4. 2020 automaticky stávají zákazníky Vodafonu. Ve stejný den vejde v účinnost nová úprava zákona o elektronických komunikacích, a to je také jeden z důvodů, proč měníme i obchodní podmínky,“ informuje své klienty největší kabelová firma.

Detailní přehled o změnách plánuje operátor publikovat 1. března na svém webu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související