Stanice Fanfan, Ona a Top Secret znovu odkládají start, návrat posouvá i Rebel 2 Slušnej kanál

14. leden 2021

Spuštění vysílání nových stanic ohrožuje přetrvávající pandemie koronaviru covid-19. Společnost Big Screen Media plánovala kanály Fanfan, Ona a Top Secret spustit již loni. Podnikatel Radim Pařízek nadále pokračuje s vysílání televizí Relax a Rebel.

Tematické kanály Fanfan, Ona a Top Secret znovu o několik měsíců odkládají zahájení vysílání. Společnost Big Screen Media, která by měla být jejich provozovatelem, se dohodla s mediálním regulátorem na přerušení licenčního řízení až do 31. prosince letošního roku. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) s tímto krokem souhlasila, a to vzhledem „na přetrvávající pandemii zásadně ochromující podnikatelské aktivity žadatele a investora“. Všechny tři kanály měly požádáno o udělení licence pro kabelovou a satelitní distribuci.

S návratem do televizního éteru váhá i stanice Rebel 2 Slušnej kanál. Ostravský podnikatel a rocker Radim Pařízek požádal se svým týmem regulátora taktéž o prodloužení přerušení vysílání do 31. prosince letošního roku. Stanice byla k dispozici v pozemních multiplexech společnosti Digital Broadcasting, kterou Pařízek vlastní, i v nabídkách kabelových a IPTV operátorů nebo na satelitu. V tuto chvíli tak z televizních projektů ostravského matadora fungují pouze stanice Relax a Rebel, které doplňují rádia Čas, Čas Rock a Dálnice.

autor: lukpo
Spustit audio

Související