Stanice FilmBox Stars dostane česko-slovenskou verzi, bude v HD rozlišení

10. únor 2022

Společnost SPI International/FilmBox chystá po delší době distribuční změnu v portfoliu svých placených kanálů. Následující dny a týdny přinesou spuštění česko-slovenské verze stanice FilmBox Stars. Program bude zároveň k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu, konkrétně formátu Full HD.

O změně v distribuci programu FilmBox Stars už byly podle informací portálu Digitální rádio spraveni operátoři. Se změnou v distribuci tak počítá například společnost Nej.cz, mohlo by se tak stát do konce příštího týdne. Stanice FilmBox Stars se bude lišit od své původní verze nejen tím, že již nebude obsahovat původní a maďarskou stopu, ale přizpůsoben bude také její obsah. Česko-slovenská verze znamená pochopitelně i lokalizovanou grafiku.

FilmBox Stars je tak další stanicí SPI International fungující pod označením FilmBox, která přechází do vysokého rozlišení. Jediným programem, jenž v tuto chvíli pokračuje ve standardní kvalitě obrazu, je FilmBox Family. I u této stanice se do budoucna dá nasazení formátu HD předpokládat. Na druhou stranu, některé původní plány naplněny nebyly. Dlouhodobě se například předpokládalo, že lokalizace se dočká i stanice DocuBox.

autor: lukpo
Spustit audio

Související