Videotéku FilmBox+ obohatil tematický kanál Dizi s tureckou tvorbou

7. prosinec 2021

Společnost SPI International, provozovatel kanálů FilmBox, umožňuje sledovat svůj tematický kanál Dizi v České republice většímu počtu diváků. Program je nově k dispozici také předplatitelům videotéky FilmBox+. Na výběr je z několika jazykových stop, čeština chybí.

„Dizi Channel je bez ohledu na věk určen pro všechny diváky, kteří milují turecké seriály a chtějí sledovat oceňovaná díla, jež definují scénu turecké a světové televize. 800 hodin ročně tureckých seriálů a 500 hodin ročně nejlepších tureckých dramat produkovaných předními, mezinárodně uznávanými producenty,“ popisuje nově zařazenou stanici ve videotéce FilmBox+ její provozovatel, společnost SPI International.

Stanice Dizi Channel je třináctým programem společnosti SPI International zařazeným v České republice do online služby FilmBox+. Kromě toho je možné je program na našem území sledovat také ve stejnojmenné streamingové platformě, ochota místního publika za takovou nabídku platit bude ale pochopitelně minimální. K dispozici jsou anglické, arabské, albánské, rumunské, bulharské, makedonské, chorvatské a srbské titulky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související